x

Wacht...

Blijf op de hoogte van al onze nieuwe job opportuniteiten!

x

Welkom in mijn team!

Jouw profiel is exact wat wij zoeken, aarzel niet en stuur nu jouw gegevens door via het formulier!

Solliciteer »

Onze projecten

Voor welk project zal jij verantwoordelijk zijn?

Nieuwe projecten

Binnenkort lancering van onze nieuwe projecten.

ibis Budget Knokke

Aan de Kalvekeetdijk in Knokke verrijst de komende jaren het grootste toeristische resort van de laatste jaren, met twee hotels en 130 vakantieresidenties van Holiday Suites: Knokke-Heist Resort.

ibis Styles Nieuwpoort

Klanten investeren zorgeloos mee in het nieuwe ibis Styles hotel te Nieuwpoort. Hotelvastgoed, de belegging van 2016. Hotelkamer(s) kopen in een ibis Styles garandeert de klant continue opbrengsten zonder dat de klant zich verder zorgen hoeft te maken. 97 kamers en suites.

Holiday Suites Westende

Prachtig project gelegen te Westende. 109 vakantieverblijven zowel als belegging als combinatie eigen gebruik / belegging. Uniek concept zorgeloos verhuur via meer dan 50 online partners. Uniek in Belgiƫ. Verkoopprijzen vanaf 104.995 euro.

ibis De Haan

Klanten investeren zorgeloos mee in het nieuwe ibis hotel in De Haan. Hotelvastgoed, de belegging van 2016. Hotelkamer(s) kopen in een ibis garandeert de klant continue opbrengsten zonder dat de klant zich verder zorgen hoeft te maken. Het hotel is gelegen in een prachtige omgeving vlakbij bos zee en strand. 80 kamers en suites.

ibis De Panne

Hotel is reeds up and running, 79 kamers werden verkocht in een record tempo. Gelegen in het centrum van De Panne.

Villa Emeline

Investeren in een tweede verblijf aan de Belgische kust?